Monitaideyhdistys Piste

Vitus-festivaalia järjestävä Rovaniemeläinen Monitaideyhdistys Piste on tuottanut vuodesta 2007 lähtien lukuisia sirkus- ja tanssi ensi-iltoja, lastentapahtumia, taidekasvatus hankkeita. Pisteen esitykset kiertävät Helsingistä Utsjoelle. Yhdistys työllistää vuosittain 20 – 30 osa-aikaista ammattilaista eri puolilla suomea.

”Olemme joukko rovaniemeläisiä eri alojen taiteilijoita ja taidekasvattajia. Kokoonnuimme Monitaideyhdistys Pisteeksi tuottaaksemme esityksiä, taidekasvatusta ja tapahtumia pohjoiseen. Monitaideyhdistys Piste hautui mielessämme useita vuosia ja rekisteröitiin kesällä 2007.

Esityksemme ovat pienimuotoisia. Ne sopivat hyvin esimerkiksi päiväkoteihin ja kouluille. Järjestämme pitkäkestoisia taidekasvatusprojekteja ja yksittäisiä työpajoja. Työskentelemme usein erityisryhmien kanssa. Pisteen vuosittainen kesätapahtuma Salainen aarre on suunnattu lapsiperheille ja syyspimeiden Vitus-festivaali taiteen kovakuluttajille.”

Voit tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on henkilöjäseniltä 50€/v ja yrityksiltä 200€/v. Kannatusjäsenenä saat kutsuja ensi-iltoihin ja tapahtumiin.

Lisätietoja:
pistery@gmail.com
Riikka Vuorenmaa pj, taiteen maisteri, teatteritaiteen maisteri
0407262205
www.pistery.org

Monitaideyhdistys Piste